Een nieuwe uitdaging

Na een succesvol bestaan van 17 jaar hebben wij besloten om de activiteiten van TelecomTelecom.nl te stoppen en al onze energie te steken in ons bedrijf Casetastic.

Jarenlang is er door ons met veel plezier en passie gewerkt aan TelecomTelecom.nl en dit is gebleken uit de hoge waarderingen die u ons hebt gegeven, waarvoor onze dank!

Uiteraard zullen wij voor u als TelecomTelecom.nl klant bereikbaar blijven voor garantie, support of andere vragen en kunt u ons blijven bereiken via de vertrouwde contactgegevens

Contact

Wij blijven bereikbaar voor support. De klantenservice van TelecomTelecom.nl is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.30.

Uw vragen per e-mail worden doorgaans binnen 4 uur behandeld. Op landelijke feestdagen is onze klantenservice gesloten.

Telefoon

0315 - 2000 90

Wij gaan door op Casetastic.nl!

Wij hebben besloten om onze kennis en passie voor smartphone cases te volgen en ons hier volledig op te focussen met Casetastic.nl: smartphone en tablet cases met unieke designs van de meest talentvolle designers wereldwijd, voor de modebewuste vrouw.

Bescherm je zo geliefde toestel met een hoesje van vrolijke flamingo’s of een grafische print in de trendkleur van het seizoen en nog veel meer!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw eerste bestelling!