Siemens Gigaset AL170

Score: 0 / 5 ( 0 reviews )
Artikelnummer: 15324
  • Fabrikant: Gigaset
  • SKU: S30852-H2003-M141
  • EAN: 8718066045751
Siemens Gigaset AL170
Status: Niet meer leverbaar
Leverdatum
Nog onbekend
Gratis  verzending
Geen extra kosten
14 dagen bedenktijd
Op je gemak beoordelen

Dit product is geschikt voor:
AL170

DECT Basisset

Briljante geluidskwaliteit met HSP™
Lange gesprekstijd tot 25 uur
Uitbreidbaar tot 4 handsets
Geen zendvermogen met ECO Mode Plus

Het betrouwbare en handige telefoontoestel
De Gigaset AL170 geeft u veel vrijheid tijdens het telefoneren. Blijf in contact met vrienden en familie voor zo lang u het wilt: de Gigaset AL170 beschikt over een lange gesprekstijd van 25 uur. Profiteer tijdens uw lange telefoongesprekken van de uitstekende geluidskwaliteit dankzij de High Sound Performance™-technologie. Met zijn lange standby-tijd van 210 uur is de Gigaset AL170 een betrouwbaar toestel, dat kan worden uitgebreid tot vier handsets. En omdat u het milieu én uw portemonnee wilt ontzien, is de Gigaset AL170 voorzien van de ECO DECT-technologie, waarmee het zendvermogen en het energieverbruik van het toestel wordt verminderd.

Briljante geluidskwaliteit met High Sound Performance™
U hoort werkelijk elk detail: de Gigaset AL170 is voorzien van de innovatieve HSP™-technologie die garant staat voor een uitstekende geluidskwaliteit, waardoor u nog meer geniet van uw gesprekken. Geen gesis, geen vervormingen - alleen uitstekende spraakkwaliteit en briljant geluid.

Lange gesprekstijd voor uitgebreide telefoongesprekken
Of het nu lange gesprekken zijn met vrienden of familie of gewoon het uitwisselen van de laatste nieuwtjes, met een gesprekstijd van 25 uur en een standby-tijd van 210 uur staat de Gigaset AL170 altijd paraat.

Vergroot uw mogelijkheden met een groot aantal nieuwe functies
Telefoneer in huis waar en wanneer u het wilt. de Gigaset AL170 kan worden uitgebreid tot vier handsets. Het bereik van het toestel bedraagt binnenshuis 50 meter en buitenshuis 300 meter, dus u bent overal rondom uw woning bereikbaar voor vrienden en familie.

Meer comfort tijdens het telefoneren
Alle informatie in één oogopslag binnen handbereik: dankzij het verlichte display van de AL170 heeft u ook onder slechte lichtomstandigheden alle informatie binnen handbereik. De stevige toetsen van de Gigaset AL170 dragen verder bij aan de eenvoudige bediening van het toestel.

Houd het overzicht over uw gesprekken
De Gigaset AL170 beschikt over NummerWeergave, waardoor u altijd kunt zien wie er belt voordat u de oproep beantwoordt. En als u een oproep even niet kunt aannemen, wordt deze opgeslagen in de lijst met gemiste oproepen. In deze lijst worden de laatste 25 gemiste oproepen met datum en tijd opgeslagen.

ECO DECT voor een lager energieverbruik en telefoneren met een laag zendvermogen
Dankzij de nieuwe energiebesparende netadapter gebruikt de Gigaset AL170 minder energie. Dus dat is beter voor uw portemonnee én het milieu. Net als alle andere draadloze Gigaset-telefoons vermindert dit toestel variabel het zendvermogen tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. U kunt daarnaast het zendvermogen van het basisstation van de Gigaset AL170 met 80% verminderen door de ECO-modus in te schakelen. Daarnaast reduceert de functie ECO Mode Plus het zendvermogen tot nul wanneer de handset zich in de standby-modus bevindt. Hierdoor blijft u op een schonere, energiezuinigere manier in contact met uw familie en vrienden.

De Gigaset AL170 is een betrouwbare telefoon met een groot aantal handige functies en een lange gesprekstijd. Het toestel is de beste keuze als u wilt profiteren van communicatie zonder beperkingen.

Reviews en ervaringen

Er is nog geen review voor dit product.

Niet wat je zoekt? Bekijk deze AL170 hardware eens...

Betaalmethodes:

Daarom: